【美味しい知識】 菜香やのぬか漬けは、良質なミルキークイーン米ぬかを使用しています。これにより、食べるだけでなく、見た目にも美しい、深い黄色を呈したぬか床ができあがります。この米ぬかが元で育てられた菌によって、野菜は自然に発酵し、独特の風味と柔らかさを引きだします。 【発酵文化の魅力】 発酵文化は日本の伝統的な食生活に欠かせない存在です。自然な発酵食品は、風味だけでなく、健康面でも多くのメリットがあります。特に、ぬか漬けは、ビタミンB1、B2、ビオチンなど、豊富な栄養を含んでいます。 【お楽しみの一部】 阪神梅田百貨店で開催中の第3回木桶による発酵文化サミットに参加し、菜香やのぬか漬けの美味しさをぜひご体験ください! 【ハッシュタグ】 #ぬか漬け #発酵 #健康 #茨城県 #筑西市 #阪神梅田百貨店 #木桶文化 #サミット #イベント #菜香や — [Translation] 【Tasty Trivia】 The Nukaoya store pickles use superior Milky Queen rice bran which creates a bed of nuka that is not only delicious but also beautifully deep yellow in colour. The bacteria cultivated in this rice bran naturally ferments the vegetables, bringing out a distinct flavour and softness. 【Charm of Fermentation Culture】 Fermentation culture is an essential part of traditional Japanese diet. fermented foods naturally provide not only flavour but also health benefits. In particular, nuka pickles are rich in nutrients such as vitamin B1, B2, and biotin. 【A Part of the Fun】 Participate in the 3rd Fermentation Culture Summit using wooden barrels held at Hankyu Umeda Department Store and experience the deliciousness of Nakaoya’s nuka pickles! 【Hashtags】 #NukaPickles #Fermentation #Health #Ibaraki #Chikusei #HankyuUmeda #WoodenBarrelCulture #Summit #Event #Nakaoya

この記事は約2分で読めます。

【大ニュース‼️】
待ちに待った『菜香や麻布台ヒルズ店』が3月13日(水)についに💨オープンします🎉 旬を迎える白菜、春キャベツ、ウドと共にお楽しみ下さい✨

また❕❕
究極のミルキークイーン米ぬかを使った、無添加で、茨城県筑西市で製造👷しているピュアなぬか漬けが、新宿伊勢丹、日本橋三越でも販売始まります‼️

みなさん、お近くの店舗に気軽に🚶寄って、この春の味覚をどうぞ堪能して下さいね💖

🔖#菜香や #ミルキークイーン #無添加 #茨城県 #麻布台ヒルズ店 #伊勢丹 #三越 #白菜のぬか漬け #春キャベツのぬか漬け #ウドのぬか漬け

—-
[英訳]
【Big News‼️】
The long-awaited “菜香や Azabudai Hills store” will finally open on March 13 (Wed)💨🎉 Enjoy seasonal napa cabbage, spring cabbage, and udo pickles✨

And❕❕
The ultimate pure pickles made using Milky Queen rice bran, additive-free, and made👷 in Chikusei City, Ibaraki Prefecture, will also start selling at Shinjuku Isetan and Nihonbashi Mitsukoshi‼️

Everyone, feel free to 🚶drop by a nearby store and enjoy the taste of spring💖

🔖#Nakaoya #MilkyQueen #NoAdditives #IbarakiPrefecture #AzabudaiHillsStore #Isetan #Mitsukoshi #PickledNapaCabbage #PickledSpringCabbage #PickledUdo

有限会社菜香や on Instagram: "【今月のお知らせ】 第3回木桶による発酵文化サミットが、阪神梅田百貨店で盛大に開催中です!菜香やも5月12日までブースを設け、イベントに参加しています。 【取扱商品】 菜香やでは、ミルキークイーン米ぬかを使用したぬか漬けを取り扱っています。このぬか漬けは、添加物を一切使用せず、茨城県筑西市で丁寧に製造されています。 【補足情報】 ぬか漬けは健康にも良いとされ、自然な発酵文化の魅力を味わえる一品です。ぬか漬けの魅力や健康への効果など、詳しい情報は菜香やのスタッフまでお気軽にお尋ねください! 【ユーザーアクション】 ぜひ、菜香やのブースにお立ち寄りいただき、自然な発酵文化の世界をお楽しみください! 【ハッシュタグ】 #ぬか漬け #発酵 #健康 #茨城県 #筑西市 #阪神梅田百貨店 #木桶文化 #サミット #イベント #菜香や — [Translation] 【Notice for This Month】 The 3rd Fermentation Culture Summit using wooden barrels is currently taking place at Hankyu Umeda Department Store! Nakaoya's booth will be open until May 12th, so don't miss out on the event. 【Featured Products】 Nakaoya offers nuka pickles made with Milky Queen rice bran. These pickles are free from additives and carefully crafted in Chikusei City, Ibaraki Prefecture. 【Additional Information】 Nuka pickles are not only delicious but also believed to be beneficial for health, thanks to their natural fermentation culture. For more details about the charms of nuka pickles and their health benefits, feel free to ask Nakaoya's staff! 【Call to Action】 Be sure to visit Nakaoya's booth and experience the world of natural fermentation culture firsthand! 【Hashtags】 #NukaPickles #Fermentation #Health #Ibaraki #Chikusei #HankyuUmeda #WoodenBarrelCulture #Summit #Event #Nakaya"
0 likes, 0 comments - nakaya.co on May 8, 2024: "【今月のお知らせ】 第3回木桶による発酵文化サミットが、阪神梅田百貨店で盛大に開催中です!菜香...".
右の✔いいね!を押すとこのブログ更新情報が受け取れます。
これであなたもぬか漬けマスター!
お知らせ
シェアする
菜香やをフォローお願いします!
無添加漬物処菜香や
タイトルとURLをコピーしました