【美味しい知識】
菜香やのぬか漬けは、良質なミルキークイーン米ぬかを使用しています。これにより、食べるだけでなく、見た目にも美しい、深い黄色を呈したぬか床ができあがります。この米ぬかが元で育てられた菌によって、野菜は自然に発酵し、独特の風味と柔らかさを引きだします。
【発酵文化の魅力】
発酵文化は日本の伝統的な食生活に欠かせない存在です。自然な発酵食品は、風味だけでなく、健康面でも多くのメリットがあります。特に、ぬか漬けは、ビタミンB1、B2、ビオチンなど、豊富な栄養を含んでいます。
【お楽しみの一部】
阪神梅田百貨店で開催中の第3回木桶による発酵文化サミットに参加し、菜香やのぬか漬けの美味しさをぜひご体験ください!
【ハッシュタグ】
#ぬか漬け #発酵 #健康 #茨城県 #筑西市 #阪神梅田百貨店 #木桶文化 #サミット #イベント #菜香や
—
[Translation]
【Tasty Trivia】
The Nukaoya store pickles use superior Milky Queen rice bran which creates a bed of nuka that is not only delicious but also beautifully deep yellow in colour. The bacteria cultivated in this rice bran naturally ferments the vegetables, bringing out a distinct flavour and softness.
【Charm of Fermentation Culture】
Fermentation culture is an essential part of traditional Japanese diet. fermented foods naturally provide not only flavour but also health benefits. In particular, nuka pickles are rich in nutrients such as vitamin B1, B2, and biotin.
【A Part of the Fun】
Participate in the 3rd Fermentation Culture Summit using wooden barrels held at Hankyu Umeda Department Store and experience the deliciousness of Nakaoya’s nuka pickles!
【Hashtags】
#NukaPickles #Fermentation #Health #Ibaraki #Chikusei #HankyuUmeda #WoodenBarrelCulture #Summit #Event #Nakaoya
【大ニュース‼️】
待ちに待った『菜香や麻布台ヒルズ店』が3月13日(水)についに💨オープンします🎉 旬を迎える白菜、春キャベツ、ウドと共にお楽しみ下さい✨
また❕❕
究極のミルキークイーン米ぬかを使った、無添加で、茨城県筑西市で製造👷し...続きを読む