\大阪でご好評いただきましたぬか漬け教室/
🍆🥒🥕
菜香や初のぬか漬け🥄教室は大阪市にて行いました。🎉
テーマは「かんたんぬか床で毎日おいしく」🍴
教室では参加者の皆さんにぬか床とのつきあい方を楽しく学んでいただきました。📚
お野菜🥦をさらに美味しくする私たちのぬか漬けは、香り高いミルキークイーン米ぬかを使用しています。無添加なので安心💕、優しい香りと柔らかな食感が魅力です。✨
この投稿を【保存】して次回の参加を忘れないように♪
茨城の発酵文化を楽しみたい方はぜひシェア📲してお知らせくださいね!
#ぬか床スタイル
#大阪ぬか漬け
#無添加ぬか床
#毎日ぬか漬け
#ミルキークイーン米ぬか
#発酵文化を楽しむ
#菜香やのぬか漬け
#茨城県の魅力
#ぬか漬け教室へGO
#個性を引き立てる味
A big hit in Osaka — our Nukazuke workshop!
🍆🥒🥕
Nakaya’s very first nukazuke workshop was held in Osaka city. 🎉
The theme was “Make delicious meals every day with easy nukadoko”. 🍴
During the workshop, participants had fun learning how to cultivate their nukadoko. 📚
Our nukazuke that makes vegetables 🥦 even tastier is made using fragrant Milky Queen rice bran. It’s additive-free, so you can enjoy the gentle aroma and soft texture with peace of mind.💕✨
Don’t forget to save this post to join the next time! ♪
If you want to enjoy the fermentation culture of Ibaraki, please share 📲 this info!
#NukadokoStyle
#OsakaNukazuke
#AdditiveFreeNukadoko
#DailyNukazuke
#MilkyQueenRiceBran
#EnjoyFermentationCulture
#NakayaNukazuke
#IbarakiCharm
#GoToNukazukeWorkshop
#BringingOutIndividuality
