We had the pleasure of holding our first ever Nukazuke Workshop in Osaka as part of the Wood Barrel Fermentation Culture Summit, hosted by Nakaya! The theme of our workshop was “Easy Nukadoko for Everyday Life,” and our wonderful CEO personally led the class, sharing fun and easy ways to care for your nukadoko. We would like to express our sincere gratitude to everyone who participated! Even those attempting nukazuke for the first time found the process to be simple and accessible. Participants were able to experience the soft, fluffy texture and delicious aroma of our Milky Queen rice bran first hand. The workshop was a resounding success, culminating in a group photo full of smiles. It was a fulfilling day, as we got to share our love and passion for propagation of the wonderful charm of nukazuke from Ibaraki to the wider world. The excitement doesn’t stop here! We’re already looking forward to our next workshop. Save this post to remember the event, and share it with anyone you think might want to participate in the future! #NukazukeWorkshop #FermentationClass #NukadokoLife #CEOAsTeacher #AdditiveFreeFermentation #OsakaNukazuke #MilkyQueenBran #LivingWithFermentation #NakayaPickles #FermentationSummit

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\大阪でご好評いただきましたぬか漬け教室/

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菜香や初のぬか漬け🥄教室は大阪市にて行いました。🎉
テーマは「かんたんぬか床で毎日おいしく」🍴
教室では参加者の皆さんにぬか床とのつきあい方を楽しく学んでいただきました。📚

お野菜🥦をさらに美味しくする私たちのぬか漬けは、香り高いミルキークイーン米ぬかを使用しています。無添加なので安心💕、優しい香りと柔らかな食感が魅力です。✨

この投稿を【保存】して次回の参加を忘れないように♪
茨城の発酵文化を楽しみたい方はぜひシェア📲してお知らせくださいね!

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A big hit in Osaka — our Nukazuke workshop!

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Nakaya’s very first nukazuke workshop was held in Osaka city. 🎉
The theme was “Make delicious meals every day with easy nukadoko”. 🍴
During the workshop, participants had fun learning how to cultivate their nukadoko. 📚

Our nukazuke that makes vegetables 🥦 even tastier is made using fragrant Milky Queen rice bran. It’s additive-free, so you can enjoy the gentle aroma and soft texture with peace of mind.💕✨

Don’t forget to save this post to join the next time! ♪
If you want to enjoy the fermentation culture of Ibaraki, please share 📲 this info!

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有限会社菜香や on Instagram: "\大阪で初開催!満員御礼のぬか漬け教室/   【木桶による発酵文化サミット】にて、 菜香や初の大阪ワークショップを開催しました!   テーマは、「毎日つづけられる、かんたんぬか床」♪ 講師はなんと、社長みずから! ぬか床とのつきあい方を、楽しく、やさしく、 お伝えする時間となりました。   ご参加くださったみなさま、 本当にありがとうございました!   ぬか漬けがはじめての方も、 「これなら私にもできそう」とにっこり。 ミルキークイーン米ぬかのふんわりやわらかな感触や、 香ばしいかおりも、しっかり体験していただけました。   さいごは、みんなでにっこり記念写真♪ 「茨城から、ぬかの魅力をもっと広げたい」 そんな思いが、ぎゅっとつまった1日でした。   今後のワークショップも、どうぞお楽しみに。 この投稿を【保存】して、参加希望の方に【シェア】してね!   #ぬか漬け教室 #発酵ワークショップ #ぬか床ライフ #社長が先生 #無添加の発酵 #大阪でぬか漬け #ミルキークイーンぬか #ぬかのある暮らし #菜香や #発酵文化 Our first-ever Nukazuke Workshop in Osaka — full house!   As part of the Wood Barrel Fermentation Culture Summit, Nakaya hosted our first workshop in Osaka!   The theme was “Easy Nukadoko for Everyday Life.” And guess what? Our CEO led the class! With warmth and fun, they shared simple tips on how to care for your nukadoko.   A huge thank you to everyone who joined us!   Even first-timers said, “I think I can do this!” Everyone enjoyed the soft, fluffy texture and the roasted aroma of our Milky Queen rice bran firsthand.   We wrapped it up with a big group photo, all smiles. It was a day full of our desire to “share the charm of nukazuke from Ibaraki to the world.”   We’re already looking forward to the next workshop! Save this post and share it with anyone who might want to join next time!   #NukazukeWorkshop #FermentationClass #NukadokoLife #CEOAsTeacher #AdditiveFreeFermentation #OsakaNukazuke #MilkyQueenBran #LivingWithFermentation #NakayaPickles #FermentationSummit"
51 likes, 2 comments - nakaya.co on May 17, 2025: "\大阪で初開催!満員御礼のぬか漬け教室/ 【木桶による発酵文化サミット】にて、菜香や初の大阪ワークショップを開催しました! テーマは、「毎...続きを読む
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